Lästips: Stilla kött

Stilla_ Kott_CoverJag har sedan jag upptäckte Malin Rydén (via Eskapix) sett fram emot ett längre verk med denna fyndiga och medryckande författare. Noveller i all ära, jag är ett stort fan av den korta berättarformen, men det är alltid spännande att se vad en författare kan åstadkomma när spelrummet blir större. Rydéns noveller håller alltid hög klass och jag gillar humorn som ofta genomsyrar de annars så makabra och slafsiga berättelserna.

Men nu kan vi ta del av Malin i större grad och romanen ”Stilla kött”, under sju månader framöver via en bloggföljetång på Swedish Zombie.

Så här skriver Swedish Zombie själva:

Från och med söndag den 2 mars och nästan sju månader framåt kommer vi få följa samhällets kollaps i Malin Rydéns zombieroman ”Stilla kött” som vi nu publicerar som följetong på söndagar. Berättelsen är inte tidigare publicerad och postas nu exklusivt för Swedish Zombies läsare. ”Stilla kött” utspelar sig i Linköping och i centrum står föräldralösa tonåringen Meja som kämpar med traumatiska minnen av hur hennes hennes familj ryckts ifrån henne och dessutom börjar hon ana att någonting är skevt i världen, att någonting är väldigt, väldigt fel.

Efter att ha läst de två inledande delarna är jag förväntansfull. In och läs du också!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s