Den stora stygga vargen och svensk splatter

Idag publicerades min recension av Telltales nya episodindelade äventyr – The Wolf Among Us, på Skillpoint. En atmosfärisk och välgjord inledning, om än inte lika vass som den i The Walking Dead. Jag tror och hoppas ändå att det kan bli fantastiskt när jag har hunnit fingra på fler delar, potentialen finns där. Men mer om det på Skillpoint som sagt.

In other news. Evil Ed är tillbaka! Nyheten nådde mig igår kväll. En av mina splatterfavoriter gör comeback i en ny utgåva med omklippta scener, bakom kulisserna-material och med uppiffad ljud och bild. Om folket vill, det vill säga.

För att projektet ska bli av krävs det först och främst donationer, i dessa crowdfunding-tider. Jag är skeptisk. Inte på idén som sådan utan snarare på hur man går tillväga. Insamlingen ligger uppe på en relativt okänd(?) sajt och belöningarna är snåla i förhållande till donationsbeloppen. För Blu-ray-versionen kräver man hutlösa 80 dollar, det vill säga strax över 500 spänn. Dyrt!

Jag skulle gärna se en nyversion i bokhyllan som kompletterar min VHS och DVD-utgåva av filmen. Det är den gamla skräprullen värd! Jag omfamnade dess uselhet då och lär göra det igen. Men inte till vilket pris som helst. Trots att jag gillar initiativet tänker jag hålla i mina slantar ett tag till. Behöver de verkligen ta i så förbannat?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s