Kriget mot kackerlackorna

yiJorden har blivit attackerad av ”kackerlackorna” och mänskligheten krigar för sin överlevnad. En trupp bestående av tre människor sänds ut för att infiltrera och slå tillbaka de utomjordiska varelserna. Naturligtvis går det inte riktigt som dem har tänkt sig.

Yi är den tredje novellen jag läser av Oskar Källner och som vanligt när denne författare är i farten så bjuds det på en intensiv och fartfylld berättelse. Här händer det grejer minst sagt! Jag älskar också hur Källner beskriver alla hi-tech-prylar som karaktärerna bär på. Allt från nanorobot-humlor och atombomber med spindelben dyker upp under historiens gång. Fantasin och påhittigheten är det verkligen inget fel på. Utöver det avverkas det både rafflande actionsekvenser, kärleksscener och oväntade vändningar. Imponerande med tanke på hur få sidor Källner låter äventyret breda ut sig på.

Det enda jag skulle vilja gnälla lite på är att det hela tar slut för snabbt. Jag vill ha mer av den här fascinerande världen! Men det är i ärlighetens namn mer av ett gott än ett dåligt betyg.

Yi finns bland annat att köpa på Adlibris och Mix Förlags Dötid-app.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s