iPhone 3G – första intrycken

Yay! Min iPhone anlände igår och jag är överraskad över hur trevlig den faktiskt är. Lite taskig tajming dock då 3GS utannonserades lite smått olämpligt samma kväll. Men jag är helnöjd ändå.

Lite spelintryck:
Zenonia (45:-) – Ett charmigt action-rpg. Snygg 2D-grafik och ambitiöst på många punkter. Har bara spelat två timmar och är fortfarande inte helt överens med styrkorset men det kanske kommer.

Playmans Track & Field (7:-) – Skojigt friidrottspel med highscorejagande upplägg.

Tap Tap Revenge 2.5 (gratis) – Rytmbaserat musikspel. Överraskande kompetent med många nedladdningsbara välkända gratislåtar. En favorit.

Rolando Lite (gratis) – Bara laddat hem demoversionen än så länge men ska definitivt köpa fullversionen (45:-). Bättre och mer varierat än Loco Roco av det jag spelat.

Labyrinth 3D (gratis) – Är som det låter baserat på det gamla lådspelet där man med en kula ska undvika hålen genom att vicka på spelet. Frustrerande men kul.

Testat en del skit också men de ovan är faktiskt väl värda sin speltid. Sammantaget känns iPhone som spelkonsol klart intressant och även om de flesta spelen inte riktigt når upp till samma nivå som DS eller PSP så finns det ett gäng trevliga bekantskaper. Med tanke på att de flesta spelen är skamligt billiga eller rent utav gratis så kan man dessutom inte begära stordåd varje gång man laddar hem nåt nytt.

Annonser

3 reaktioner på ”iPhone 3G – första intrycken

  1. Spelen ser väldigt bra ut, speciellt Track n field. Jag älskar track n field spel 😀

    Kan tänka mig att ”virtuella” styrkors/knappar är jobbiga och ipod/iphone enda riktiga nackdel jämfört med riktiga konsoler.

  2. ”Kan tänka mig att “virtuella” styrkors/knappar är jobbiga och ipod/iphone enda riktiga nackdel jämfört med riktiga konsoler.”

    Jo, det är en känsla jag får efter att ha spelat Zenonia iaf. Det funkar helt okej men man slinter lite för ofta och tappar en del precision. Kan vara nåt man lär sig dock.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s