E3 – spelen som inte hittade dit

Tidigare publicerat på Pricerunners spelblogg (copy paste is teh shit).

Såhär efter E3-skörden av nyheter och utannonseringar så fanns det ändå ett gäng titlar som inte hittat dit. Här är de titlar jag själv saknade och ville sett mer av under mässan.

Thief 4 (eller Thi4f som det så fint ska skrivas)
Inför mässan kändes det självklart att det här skulle premiärvisas men icke sa nicke.

Half-Life 2: Episode 3
Okej, Valve visade trots allt ett nytt Left 4 Dead men med tanke på hur kort tid det faktiskt hunnit gå sen originalet när det gäller den serien så kunde vi väl fått se yttepyttelite från nästa del i sagan med Gordon Freeman åtminstone. Taskigt Valve.

Rare
Ja, var fan höll den brittiska utvecklarstudion hus på E3? Det är dags att de visar att de kan mer än vad de visat sen uppköpet. Men tveksamt om vi får se nåt spännande från dem någonsin igen. Det sägs att de just nu leker med Microsofts nya kameragimick.

Death Spank
Spelet med det underbara namnet (bäst någonsin rent utav om du frågar mig) och Ron Gilberts riktiga comeback i spelvärlden. De teasers som visats upp lovar gott men när ska vi se någonting mer matigt?

Retro Studios
Efter Metroid-spelen har det varit knäpptyst från den Texasbaserade Nintendoägda spelstudion. Dags att lyfta på locket och visa hur väl de klarar sig utan tunga varumärken i ryggen?

Beyond Good & Evil 2
Den läckta gameplayfilmen kan mycket väl vara skälet till att Ubisoft och Michael Ancels kommande inte gjorde sig besväret att närvara på mässan. Förhoppningsvis får vi se nåt officiellt snart också.

Pikmin 3
Sades ju vara under utveckling redan under förra E3 så konstigt att det inte fanns någonting att visa överhuvudtaget. Ligger det på is månne?

Finns det fler?

Annonser

En reaktion på ”E3 – spelen som inte hittade dit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s