Nintendos presskonferens

Hett:
Metroid: Other M – Jag är orolig men samtidigt oerhört glad. Ett nytt Metroid var allt jag önskade mig inför mässan. Att det är Team Ninja som verkar hålla i det hela känns lite vingligt men kommer säkert bli bra. Mässans ”fuck yeah-moment” är iaf ett faktum.
New Super Mario Bros. Wii – Ett 2D-Mario med co-op låter som en motreaktion på Little Big Planet men än bra sådan.
Super Mario Galaxy 2 – Kanske den största skrällen för egen del. Välkommet är det dock och eftersom jag anser att originalet är den bästa 3D-plattformaren någonsin kan det inte gå fel.
Golden Sun – Att uppföljaren till de otroligt charmiga rpg-spelen till GBA är på väg bådar gott och lyser upp det i övrigt lite dystra DS-utbudet för stunden.
Mario & Luigi: Bowser´s Inside Story – Ett av mina favoritspel i genren gör comeback och verkar kretsa mer kring pussellösning på två skärmar än tidigare. Lär med all sannolikhet leverera.

Ljummet:
Wii Fit Plus – En bättre version av den i casualkretsar hyllade träningssimulatorn bör sälja som smör. Jag är mer tveksam om jag är villig att hosta upp mer stålar.
Wii Sports Resort – Uppföljaren till det skojfriska partyviftandet känns redan gammalt trots nya Wii Motion Plus.
Squares duo – FF: Crystal Bearers och Kingdom Hearts 358/2 Days känns båda som kompetenta och hyggliga spel men är klart underlägsna serierna på andra plattformar. Jag kan ha fel.

Kallt:
Wii Vitality Sensor – Mer plastprylar. Hade jag sett detta tillbehör implenteras med ett spel kanske man hade tyckt annorlunda men efter den här presentationen känns det som det meningslösaste tillbehöret ever.
Women’s Murder Club: Games of Passion – Ett dåligt Hotel Dusk? Nej tack!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s