Microsofts presskonferens

Hett:
Alan Wake – Ser lika lovande ut nu när vi äntligen ser det i rörelse som väntat. Silent Hill möter Twin Peaks möter Max Payne. Me like.
Shadow Complex – Epic överraskar med ett skönt 2.5D-actionspel med metroidvaniastuk. Det är precis sånt här jag vill se till XBLA.
Metal Gear Solid: Rising – Okej, vi vet inte ett skit förutom att Raiden har huvudrollen men vem bryr sig? Ett nytt Metal Gear är alltid ett nytt Metal Gear.
Left 4 Dead 2 – Ettan var bra och tvåan bli sannolikt ännu bättre.

Ljummet:
Project Natal – Inte riktigt min kopp te och verkar bli en lite för dyr leksak för de yngsta. Strategiskt smart att introducera detta men bör erbjuda mer spännande spel innan jag kapitulerar.
Halo: Reach och ODST – Svårt att säga så mycket om Reach då vi inte vet ett skvatt om det men ODST kan bli bra. Inte helt övertygad dock.
Forza Motorsport 3 – Snark.
Modern Warfare 2 – Gäsp.

Kallt:
Project Milo – Intalar mig inte alls. Molyneux brukar hitta på spännande saker och det här är definitivt något ögonbrynshöjande men nej tack för egen del.

Annonser

3 reaktioner på ”Microsofts presskonferens

  1. Gäsp på Modern Warfare 2?! Nu tror jag allt att du är ute och cyklar! Första spelet var ett av det årets bästa spel och tvåan ser inte ut att göra saken sämre.

  2. Du glömde Crackdown 2! Överraskande utannonsering med tanke på att Crackdown sålde oförtjänt dåligt. Har du inte spelat Crackdown bör du dessutom göra det, det är ett riktigt bra spel som man har kul med när man spelar. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s