Vad håller den där lata jäveln på med?!

Inte bloggar han så mycket i alla fall.

Ja, jag vet. Såna här inlägg är bara trista och fjantiga men jag gillar att hålla människor uppdaterade.

Lyssnar man på Radio Speltorsk (vilket man bör göra) så har man faktiskt rätt bra koll på vad jag spelat den senaste tiden. Sedan min nya dator dök upp har det blivit mycket PC-spelande och många indiespel som gått varma. Blueberry Garden, ScaryGirl, And Yet it Moves och ett par till har spelats flitigt. Det sägs dessutom att And Yet it Moves är på G till WiiWare. Skoj för er som är konsolkramare. Det är fantastiskt roligt. ScaryGirl är ju gratis och spelas direkt i webläsaren så det känns redan smidigt som det är. Testa det också.

Jag fick dessutom hem ett gäng PS3-titlar häromdan. Det är såna där spel som jag känner jag vill ha en åsikt om. Egentligen vet jag inte riktigt om jag överhuvudtaget är så sugen på nån av dem. Är jag lite dum i huvudet? Troligen. Och nej, jag är verkligen inte gjord av pengar. Spelen i fråga är Heavenly Sword, Uncharted och Resistance. De första intressanta exklusiva spelen till formatet enligt många. Jag får väl se vad jag tycker så fort jag bekantat mig med dem.

Installerade faktiskt också The Hunter igår på uppmaning av fleischer i kommentarerna på radiospeltorsk.se. Spelet verkar lovande men avslöjade också att mitt grafikkort inte är det bästa på marknaden. Blir till att skaffa ett lite fetare innan jag spelar vidare.

Men nu kommer jag återigen koncentrera mig på MGS4 och kampen med Vamp i slutet på Act 4. De där satans mekaniska hoppetosserna som låter som kossor gör mig förbannad. Kan inte Raiden skynda på det hela lite?

Annonser

En reaktion på ”Vad håller den där lata jäveln på med?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s