Lästips: Blog èm up

blogemup_50

Med taglinen ”Ett litet steg för oss, ett stort steg för Internet” sätter killarna bakom relativt nya Blog èm up tonen direkt. Men det tog ett litet tag innan den kaxiga attityden levererades i lika modiga texter. Nog för att det som publicerats på bloggen är både intressant och granskande men det är först med Öppet brev till Ulf Mossberg och svaret av densamme som gör bloggen till en absolut nödvändighet att följa och bokmärka hädanefter.

Killarna bakom det hela heter Michael Gill, Jimmy Håkansson och Carl-Johan Johansson. En samling med kändisklingande namn om man har någon som helst koll på spelbranschen. Jag har stora förhoppningar på Blog èm up och kommer att följa den med förstoringslupp även i fortsättningen. Keep it up grabbar! 🙂

Annonser

4 reaktioner på ”Lästips: Blog èm up

  1. Äh, jag tycker att vi har varit lagom ödmjuka. Men självdistans och ödmjukhet bor ju trots sällan i spelskrivarskrået.

    Vi ska försöka hålla samma kvalitet här framöver. Men det blir nog en del trams också.

  2. Fin blogg och intressanta texter från start. Låt oss hoppas att den håller sig aktiv bara. Jag vet hur det gick för vårat projekt spelkollektivet.se som just nu ligger halvdött. Ska väl bli en ändring på det inom kort, men nu måste jag prioritera min egna blogg lite känner jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s