Åldringen smyger vidare

Jag har av flera olika anledningar låtit Metal Gear Solid 4 ligga orört sen jag införskaffade mig min PS3. En av dem är att jag vill ha mycket tid över varje gång jag sätter mig med ett så komplext spel och den tiden har inte funnits. Den andra är alla simpla och lättillgängliga spelupplevelser jag matat mig själv med den senaste tiden. Jag har inte orkat ta tag i nåt så tungt som MGS 4. Vilket är beklagligt.

Nu när jag återigen tar vid där jag slutade så har jag bestämt mig för att jag är lite av en idiot som låtit det här ligga. Spelet är ju bannemig helt fantastiskt! Eller den interaktiva delen av spelet kanske egentligen inte är så förbannat bra men inramningen, handlingen och de suveräna mellansekvenserna är definitivt det. Man har verkligen tagit i så man skitit på sig och produktionsvärdet känns skyhögt på alla punkter. Det har inte kompromissats med någonting.

Men allt det här visste ni redan. Det här är sjukt teh old för alla er som redan spelat och upplevt Metal Gear Solid 4. Men kraftigt försenad infinner jag mig så slutligen i ledet reserverad för alla dem som är smått förälskade i den mustachprydde machogubben och det sista kapitlet om hans liv som spelkaraktär.

mgs4snake

Gammal men naggande god.

Annonser

4 reaktioner på ”Åldringen smyger vidare

  1. Kapitel 2 och 3, där du ligger, är ju helt fantastiska rent spelmässigt.

    Men visst, jag tänker inte protestera mot ett inlägg som hyllar MGS. Särskilt inte från dig.

  2. Jag tycker det är ett helt underbart spel. Jag spelade det direkt det släpptes och ett par veckor efter det. Sedan fastnade jag på en boss och kunde inte spela vidare. Jag vill ju så gärna veta hur det går i spelet men är verkligen tokfast. Inte ens gamefaqs kunde hjälpa mig :/ Men visst är det ett grymt spel så länge det varar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s