Das spelträff!

I tisdags var det då dags för spelträff i Stockholm där jag för första gången, öga mot öga, äntligen skulle komma få träffa några av de människor jag endast samtalat med över teh intrewebz tidigare.

Det hela kändes smått bisarrt till en början. Sebbe och jag hade bestämt oss för att träffas lite innan den tilltänkta tiden och kände knappt igen varann när vi slutligen sågs. Aningen fundersamma stod vi länge och glodde på varandra innan vi insåg vilka vi var för några. Ett skumt ögonblick minst sagt.

Som förväntat visade sig Sebastian vara en grymt skön kille och tydligen har han dessutom lika sopigt lokalsinne som mig. Det tog oss drygt fyrtiofem minuter att finna stället vi hade planerat att träffas på. Efter ett tag strömmade resten av gänget in. Alla visade sig vara härliga människor och jag är förmodligen inte ensam om att tycka att kvällen var väldigt trevlig.

speltraff1

Från vänster: Marcos, Boel, Tobias, Sebastian och Angelica.

Och för att sätta etikett på de medverkande: Pricerunner-Marcos, Paradox-Boel, Spelklassiker-Tobias, Radio Speltorsk-Sebbe och Xboxflickan-Angelica.

Vi passade även på att spela in lite låtönskningar med min rätt usla mp3-spelare på Tobias och Spelklassikers begäran. Om det hamnar i nyss nämnda podcast eller i Radio Speltorsk återstår att se. Kul var det i alla fall och jag hoppas vi ses om en vecka igen när jag gör återbesök i Stockholm och tittar in på Dataspelsgalan.

Annonser

5 reaktioner på ”Das spelträff!

  1. Gwellmyn: Nja, flera minuter är att ta i men vi stod en liten stund helt klart.

    Marcos: Ja, faktiskt! ^^

    Peter: Vi käkade på ett ställe som heter Harry B James. Jag kommer inte ihåg exakt vad jag åt men gott var det iaf.

  2. Verkar helt klart varit en trevlig kväll! Men att det var första gången du och Sebbe träffades trodde jag verkligen inte! Alltid trevligt att träffa folk man bara pratat med ifrån nätet, och det känns alltid lika overkligt när man gör det 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s