Jag suger!

Efter att ha läst lite av det jag slängt ur mig här på bloggen den senaste tiden så känner jag att merparten av inläggen kunde kvittat. Jag är visserligen inte förvånad. Jag har jobbat hårt och dessutom har Radio Speltorsk stulit mycket av min tid. Sen har jag en familj som kräver lite tid de med.

Bloggen har blivit lite av ett stressmoment och inläggen tar skada av detta. Mine tre senaste inlägg består av en bild och två korta rader text. Inte min tanke när jag startade den här bloggen direkt. Kvalité framför kvantité. Alltid. Så löd mitt motto då.

Just nu funderar jag på om det fortfarande finns anledning att fortsätta driva den här bloggen om jag inte rycker upp mig snart. Den har funnits där som en form av klotterplank och har hjälpt mig att få ut utlopp för intryck och tankar kring spel under en lång period.

Jag har stora funderingar på att låta det hela utvecklas till nåt mer nischat. En svensk indieblogg kanske? En videoblogg? Jag har idéer men för lite tid att ta dem till nåt mer konkret. Sen har jag alltid Radio Speltorsk. Att prata om spel är något jag såhär i efterhand insett att jag föredrar även om jag har stunder då skrivandet känns väldigt kul.

Jag vet inte riktigt var jag vill komma med det här men en sak är säker. Mitt bloggande måste rycka upp sig för att jag ska känna att det kräver existensberättigande.

Annonser

2 reaktioner på ”Jag suger!

  1. Ping: En trevlig överraskning! « Farbror Atlas
  2. Visst, en viss del av kritik måste man ha emot sig själv.

    Men av det du skrivit, även om jag inte varit flitig besökare på ett tag så är det inte något dåligt skrivet.

    Inlägg som är korta är även ett sätt att visa att man fortfarande håller på och tänker göra det istället för att låta bloggen stå helt tyst som om den skulle försvinna.

    Så det är lugnt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s