Jobb jobb jobb (och lite annat)!

Här är det lite dött som ni säkert har märkt. Varför? Jag jobbar oerhört mycket för stunden. Men jag har åtminstone spottat ur mig en kraftigt försenad recension av Prince of Persia på PriceRunner. Läs den vettja! Jag tror att bloggen kommer att hamna lite i skymundan ett tag till. Just nu lägger jag allt krut på att leverera ett nytt Radio Speltorsk varje vecka. Det kräver verkligen sin tid.

Efter en superstark öppning och massor med härlig feedback på radiospeltorsk.se så verkar det som att ni slutat att kommentera lite abrupt sådär. Jag tolkar det som att programmet är helt perfekt. Skämt åsido, det vore kul med mer feedback i alla fall. Med ett par tusen besök och flera hundra nedladdningar i veckan så är det inte populariteten det är fel på direkt. Vi var nyligen återigen och nosade på förstaplatsen på iTunes bland annat. Kommentera mera!

ituneslista

På spelfronten är det nästan bara PS3 som gäller nu. Trots att det inte blir speciellt mycket av den varan överhuvudtaget. Jag har tänkt att spela vidare i MGS4 varenda kväll men orken finns inte riktigt. Istället blir det någon runda Wipeout HD eller Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix. Mer lättsmält. Ska bli kul att testa sönderhypade Killzone 2 på torsdag då demoversionen släpps. Jag är inte så jätteintresserad men hoppas bli efter att ha lekt runt i demot lite grann. Det verkar läskigt snyggt åtminstone.

Jag hoppas snart vara tillbaka på riktigt med indienyheter ingen bryr sig om och halvtaskiga spelintryck. Som på den gamla goda tiden. Ha det! 😀

Annonser

3 reaktioner på ”Jobb jobb jobb (och lite annat)!

  1. Ja det måste vara mycket jobb med att fixa till med podcast varje vecka så där. Och jag tycker att ni gör det riktigt. bra. Det är så kuligt att höra er prata om spel och ni har mycket humor och sånt. Det gillar jag.

    Keep on going!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s