Radio Speltorsk – Avsnitt 25

Nytt avsnitt uppe!

Vill bara börja med att beklaga det dåliga ljudet och klippningen. Jag har gjort mitt bästa för att det åtminstone ska gå att lyssna på. Jag hoppas att ni har överseende med detta.

I det 25:e avsnittet är vi pratgladare än vanligt och programlängden sträcker sig nära två hela timmar. Programmets gäst går under namnet Tommy Åslin och ligger bakom nysatsningen Joypad som han snackar sig varm om givetvis.

I flipp eller flopp-panelen tycker vi till om Webhallens vinklade nyhetsbrev och därpå avhandlas rekordmånga spel i spelsnackssegmentet. Mirror’s Edge, Gears of War 2, Fallout 3, Valkyria Chronicles och World of Goo ventileras bara för att nämna några.

Avslutningsvis ställs Tommy och Sebastian öra mot öra i den alltid lika rafflande Spelnördbataljen. Glöm heller för all del inte att skicka in dina svar i lyssnartävlingen på tavling@radiospeltorsk.se där hela den första säsongen av Sam & Max till PC står på spel.

Ladda hem direkt här eller lyssna i spelaren på Formatsidan.

Annonser

En reaktion på ”Radio Speltorsk – Avsnitt 25

  1. Lyssna på podcasten Gamers With Jobs avsnitt 110. Där dom har med en kille från Bethesda som förklarar lite varför Fallout 3 är så blodigt som det är. Först för att Fallout serien är blodig och sen för att dom ville göra det så ”over-the-top” så att våldet vart ironiskt istället. Dom kände att världen var för deprimerande för att göra våldet verklighetstroget.

    Vet inte om du spelade Fallout Tactics någon gång? Det var mer högupplöst mer animationer och en motorsågskniv :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s