Ett NHL 09 på vift

Okej, det här kommer att låta puckat. Bara så ni vet.

Jag köpte NHL 09 för ett par dagar sen och spelet är verkligen skitkul och allt är frid och fröjd. Men så i förrgår dök Too Human upp i brevlådan och jag var givetvis tvungen att testa det. Så har spelat det nu i ungefär sex timmar på två dagar. Hade tänkt att spela lite till innan jag återgår till hockeygruffandet igen men så ringde brorsan igår kväll och ville lira lagspel över Live, så ut med Too Human ur Xboxen och in med… Men vänta nu?! Var fan är NHL 09?! Det ligger inte längre där jag lade det. Äsch, jag får väl kika runt lite i lägenheten.

Efter dryga timmen och med min flickvän till hjälp, fortfarande inte ett spår av skivan. Sure, jag får emellanåt hjärnkollaps och har hittat fjärrkontrollen i frysen, gamla ostar i skafferiet och andra saker på ställen där det ej hör hemma men nu är det fan något annat i görningen. Efter att ha gått skallgång och letat på alla möjliga och omöjliga platser så är fortfarande skivan som bortblåst.

Någon som sett?

Plötsligt går det upp ett ljus för mig. Kan det vara min son på ett och ett halvt år som lagit beslag på skivan och gömt den någonstans i lägenhet? Så måste det vara. Eftersom Lowe (som han heter) sover under den här tiden så kan jag inte få någon hjälp av att prata med honom så jag fortsätter letandet på nya barnvänligare ställen. Jag väljer att ge upp efter ytterligare en halvtimme.

Så i dag, efter att jag hämtat Lowe på dagis, börjar utfrågningen. Jag försöker att gestikulera och förklara det hela på det mest Lowevänliga sätt jag kommer på men Lowe fattar nada. Jag håller upp skivor, pekar, öppnar tv-bänken där spelet låg, ja, alla möjliga olika sätt testas tills han tröttnar på mitt underliga beteende, tar upp sin gummigris och sätter sig och leker på egen hand. Jag börjar sökandet återigen, utan en endaste ledtråd.

Och där är jag nu.

Var kan en unge på ett och ett halvt år gömma en skiva? Har ni några tips? Jag är inte så sugen på att åka och köpa ett nytt spel efter bara några dagar. Hjälp mig! Snälla?

Uppdatering: Kolla in kommentarerna för den spännande upplösningen…

Annonser

6 reaktioner på ”Ett NHL 09 på vift

  1. Hmmm… knepigt. En gång stötte jag på en ovan datoranvändare som hade stoppat in en cd skiva i en springa hon hittat på framsidan av datorlådan. Alltså mellan plastbitarna som täcker platser i chassit där det skulle kunna suttit en cd-spelare, en extra hårddisk osv.

    ”Det tog emot lite, men jag tryckte på.”

    Hoppas att Lowe inte gjort samma sak. Skivan blev repig och obrukbar av den omömma behandlingen.

  2. gamergadgetgirl: Du var inte helt fel ute faktiskt. Jag har återfunnit spelet nu. Satt i Wii:n med förövarens pyttesmå tumavtryck på. Ärligt talat trodde jag inte han kunde lyckas med nåt sånt. Men skitsamma. Efter att ha varit rätt uppgiven så känns det hela rätt komiskt nu i efterhand. 🙂

  3. Haha. Skönt att se att det finns fler som är tankspridda (även om din son var den skyldige denna gång…) För många år sedan hittade vi en frolic i videon. Alla skyllde på mig. Men jag var faktiskt helt oskyldig. Hur vår hund, för hon måste vara den skyldiga, kan ha lyckats med att trycka in en frolic i videon vet jag fortfarande inte…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s