Radio Speltorsk – Avsnitt 18

Mycket podcasts blir det. I vilket fall. Jag tänkte bara informera alla spelbloggande grannar (jag tänker på er i länklistan till höger, annat spelintresserat folk duger också) om att det är fritt fram att anmäla sitt intresse till att medverka i programmet. Det är alltid kul med gäster och vi har bara ett par krav: Man bör ha Skype installerat på sin dator och äga en mikrofon eller ett headset som inte låter bajs. Ni får gärna vara trevliga också. Skicka mejl eller lägg in en kommentar. Så, då vet ni!

Från Radiospeltorsk.se:

Efter ett kort avsnitt senast så klockar vi återigen in på mer stabila fyrtiosju minuter. Angelia Norgren heter våran gäst denna gång och är förmodligen mer känd i form av sitt bloggalias – Xboxflickan.

Flipp eller flopp-panelen återvänder som sig bör och spel som blir film är ämnet. Många intressanta diskussioner utlovas. I spelsnacket blir det mycket japanskt. Sebastian har spelat Game Center CX och är eld och lågor över konceptet. Angelica har istället snöat in på gulliga pippifåglar i Final Fantasy Fables: Chocobo´s Dungeon och slutligen hyllas Rhythm Tengoku Gold av Andreas.

Spelnördbataljen avrundar som vanligt programmet där Angelica tar sig an den obestridde supernörden Sebastian. Hur ska det gå?

Låtlista:
Dancing With Domz från Beyond Good & Evil av Ubisoft önskad av Fleischer
Fear My Lowering Coifficient of Friction från Blaster Master av Danimal Cannon
Ending Theme från Legend of Mana av Yoko Shimomura

Prenumerera, lyssna osv här.

Ladda hem direkt här.

Annonser

3 reaktioner på ”Radio Speltorsk – Avsnitt 18

  1. Alltid lika kul att chilla med lite västgötabonnar! 😀
    Jag ställer gärna upp igen, och lovar att isåfall varva ner lite innan och inte komma rusandes från ett hurtigt träningspass och hålla på som en stissig fjortonåring. 😉

  2. Något jag glömde nämna angående Song of Mana är att det faktiskt är tjejen från Rednex som sjunger. Kul kuriosa från fortfarande obesegrade spelnörden ^^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s