Nertankat – avsnitt arton

Från Nertankat.se:

Västgötabonnen och den rappe stockholmaren är tillbaka. Den här gången snackas det om bajshumor i Castle Crashers, zombies och andra hemskheter i The Last Guy och slutligen bland annat om hoppande bebisar och underliga pusselspel.

Prenumerera, lyssna osv här.

Ladda hem direkt här.

Uppdatering: Jag vill dessutom tipsa om en annan podcast som dök upp samma dag. Nämligen det fjärde avsnittet av Spelklassiker där min medverkan lyser med sin frånvaro för första gången.

Från Spelklassiker.se:

Återigen gör Spelklassiker sig påmind i etern. Programmet där du får höra allting om gårdagens spel. Denna gång har vi spelat in det längsta programmet hittills, mycket tack vare de otroligt vältaliga gästerna. Men även för att vi nu introducerar ett nytt moment i programmet. Önskespelet!

Programmet leds återigen av Tobias Jensen och med sig har han Angelica Norgren som skrattar rått åt Guybrush Threepwood försök att få den fagre Elain i The Curse of Monkey Island. Sedan tar Alexander Cederholm, känd från Gamecore.se, vid och är lagomt road av stridsekvenserna i Eternal Darkness: Sanity´s Requiem. Tobias tar oss tillbaka till N64:ans storhetstid i GoldenEye och allting slutar med att Alexander och Angelica tävlar om vem som ska få bestämma om Kid Icarus eller Little Big Adventure 2 ska få avsluta programmet.

Musik

  • The Curse of Monkey Island – Pirate Song
  • Eternal Darkness – Ashes to Ashes
  • GoldenEye 64 – Facility
  • Kid Icarus – Main Theme Remix
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s