Trådtips – Spel till DS: September

Återigen spottar Loadinganvändaren ConraDargo ur sig en formidabel tråd där han sammanställer månadens spelsläpp till DS. Snuskigt ambitiöst. I ärlighetens namn hade jag inte tanke på att införskaffa mig nåt spel till maskinen i September men efter ConraDargo´s detektivarbete så har jag lyckats vaska fram ett par intressanta titlar jag mycket väl kan komma att köpa.

Jag har förvisso redan nämnt att jag är nyfiken på Bioware´s försök att genom konstgjord andning och ett spektakulärt genrebyte i form av – Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood, åter ge igelkotten hopp om en ljusare framtid. Jag inväntar ett par recensioner och om spelet mottas positivt kan det mycket väl bli ett köp i slutet av månaden. Jag hoppas att det är samma klass som Mario & Luigi-spelen, då snackar vi!

Sen har jag ju en fetish för rosa geleliknande bollar (eller åtminstone sockersöta plattformskaraktärer) så därför lär Kirby Superstar Ultra passa mig som handen i handsken. Okej, det är en remake men det räknas i sitt originalutförande som ett av fansens absoluta favorit-Kirby-spel. Om jag minns rätt så har jag heller aldrig spelat originalet så varför inte ta chansen nu? Jag ställer mig dock tveksam till att det kan slå mitt favvo-Kirby – Kirby Canvas Curse, men jag blir inte ledsen om så vore fallet.

Här är ConraDargo´s formidabla tråd.

Annonser

2 reaktioner på ”Trådtips – Spel till DS: September

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s