GOTY vid halvtidsvila

Halva året har gått och det är dags att rangordna det som spelats hittills.

GOTY so far 2008…

1. Professor Layton & the Curios Village
2. Zack & Wiki
3. N+
4. LostWinds
5. God of War: Chains of Olympus
6. Karoshi 2.0
7. Top Spin 3
8. Assault Heroes 2
9. Rez HD
10. Patapon
11. Ninja Gaiden Dragon Sword
12. No More Heroes
13. Toki Tori
14. StillAliveDS
15. WOTB: Commando 3

Jag är smått förvånad över hur listan ser ut faktiskt. Hade jag ägt en PS3 hade förmodligen MGS4 legat någonstans där uppe men spel som GTA4 och Mario Kart Wii har jag helt struntat i. GTA-serien har aldrig tilltalat mig och i brist på spelande polare nu för tiden så stod jag även över Nintendos partyracing den här gången.

Men jag är som sagt lite snopen över hur spelåret artat sig för egen del tills nu. Att spel som No More Heroes och Patapon inte hamnat högre upp på min lista hade jag aldrig kunnat tro på förhand. Dessutom är Karoshi 2.0, N+ och LostWinds alla spel som jag innan de släpptes hade avfärdat som billiga småspel och knappast trott att jag skulle få så kul med som jag fått.

Hur ser eran lista ut?

Annonser

6 reaktioner på ”GOTY vid halvtidsvila

  1. Lite förvånad över din placering av No More Heroes, vad är dina tankar om spelet? Jag uppskattade själv spelupplevelsen väldigt mycket och tycker det är en av de bättre till Wii.

  2. Linus: Jag är också förvånad över min placering när det gäller No More Heroes precis som jag nämnt. Hur kommer det sig? Jo, till att börja med så gick det tio stentrista spelmoment på varje störtskön bossfajt där jobbuppdragen var allra värst.

    Kort sammanfattat: under merparten av min tid med spelet så hade jag inte kul helt enkelt.

  3. Någonting jag upptäckte var att man bara behövde köra uppdraget där man ska döda 100 fiender på under 5 minuter två gånger för att i stort sett få pengar till nästkommande bossfight.

    Förstår dock kritiken, det är ett ganska bristfälligt spelupplägg, men känslan och rolighetsfaktorn under bossfighterna överväger Santa Destroy tycker jag personligen 🙂

  4. Skulle gärna sätta mig och skriva en GOTY lista, men jag har så fruktansvärt dålig koll på vilka spel som släppts i år och inte har gjort det 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s