Mest efterlängtade nedladdningsbara lir #8

#8:

Siren: Blood Curse
Plattform: PSN
Utvecklare: Team 17

Siren: Blood Curse på hypeskalan:

Episodindelade spelupplevelser är hett numera. Men Blood Curse tar det hela ett steg längre. Förutom att det kommer att släppas i fyra omgångar, tre episoder per gång så närmar sig det nya Siren en tv-serie på många sätt. Varje episod avslutas med en traditionell cliffhanger, man slungas mellan de olika huvudpersonerna och inför varje ny del så får man också en kort resumé.

Vi snackar fortfarande skräckspel och återigen tar spelet plats i den japanska byn – Hanuda. Funktionen där man kan se genom de zombieliknande invånarnas ögon återfinns även här och det Silent Hill-doftande upplägget är intakt. Vad som känns mer tveksamt är längden på de olika episoderna. Den första delen ska enligt rapporter klocka in på en kvart och de efterföljande delarna i den första omgången mellan en halvtimme till en timme. Det återstår att se om det hela känns tillräckligt prisvärt.

Annonser

2 reaktioner på ”Mest efterlängtade nedladdningsbara lir #8

  1. Tror man kan köpa allt på skiva ifrån japan så slipper man ep delen utan får allt på en gång. Bästa är att jappse versionen finns helt på engelska.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s