Två nyheter värda att ventilera

Ett nytt Castlevania-spel till DS utannonserat (eller snarare bekräftat) med undertiteln – Order of Ecclesia. Första bilderna gone live. Castlevania-spelen verkar ha en konstig inverkan på de flesta som följer serien. Alla är nöjda om det kommer nya spel, thats it. Mer av samma duger gott och ingen verkar skrika högljutt efter förändring. Konami leverar just samma spelupplevelse gång på gång, utan större skillnad varken i speldesignen eller upplägg. Jag är en av dem som tycker det är helt okej. Därför placerar jag också Order of Ecclesia överst på min önskelista just nu.

Beyond Good & Evil är ett spel som jag till mitt förtret aldrig tog mig igenom trots att jag fortfarande anser att det tillhörde ett av de allra bästa spelen förra generationen. Dags att göra nåt åt det då uppföljaren tydligen befinner sig i nån form av ”pre-production”-stadie. De rykten som sa att det aldrig skulle komma en fortsättning på grund utav den försäljningsmässiga katastrof som originalet faktiskt var har med andra ord krossats. Som Professor Farnsworth hade sagt – ”Good news everyone!”.

Jade är fortfarande en av de mer karismatiska huvudpersoner jag stött på och den fina designen kan göra sig riktigt bra på en maskin med lite kraft under huven. Dessutom är välgjorda äventyrsspel i ”Zelda-stuk” en bristvara i nuvarande spelklimat (jag räknar inte konverteringen av Okami till Wii). Det är bara att avvakta vidare info och hoppas att Ancel inte glömt av vad som gjorde originalet så bra.

Annonser

2 reaktioner på ”Två nyheter värda att ventilera

  1. Ping: Farbror Atlas vs maj « Farbror Atlas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s