Radio Speltorsk – avsnitt 14

Ett nytt avsnitt når etern och allt är sig inte riktigt likt. Fredrik har på grund av tekniska problem inte kunnat medverka och för första gången tar Radio Speltorsk in en gäst. Tobias Jensen (mer känd som Gwellmyn i forumkretsar) gör därför entré och bevisar att han inte bara är en finfin krönikör utan även en förträfflig gästpratare.I spelnyheterna debatteras det vilt om hur rättvist resultatet blev i den nyligen avslutade omröstningen på Level7.nu. Dessutom får Tobias chansen att ge übernörden Sebastian på tafsen i Spelnördbataljen. Hur det går? Det får ni veta om ni lyssnar.

Spelintrycken består av en blandad kompott. Tobias har spelat co-op i Army of Two, räknat matte i Brain Challenge och äntligen klarat Mass Effect. Sebastian har äntligen stiftat bekantskap med de episodindelade avsnitten av Sam & Max, gottat ner sig i det gigantiska Sins of a Solar Empire samt införskaffat sig sitt första PS3-spel, Dynasti Warriors: Gundam. Andreas har dammat av sin PSP och slaktat medusor och andra monster i God of War: Chains of Olympus och guidat enögda lakritstroll i Patapon. Dessutom har zombies pepprats ner med Wiimoten i Resident Evil: The Umbrella Chronicles.

I Tottes tankar så handlar det om en så rafflande sak som SEX I TV-SPEL! OMG! Något som diskuteras av alla tre efter inslaget. Varning för mycket snuskprat med andra ord.

Lyssna här: http://radiospeltorsk.se/news.php?readmore=15

Eller tanka hem direkt här: http://radiospeltorsk.se/vux/avsnitt14.mp3

Annonser

5 reaktioner på ”Radio Speltorsk – avsnitt 14

 1. Den ”vilda debatten” lockade mej till att slå på spelradion för första gången, och även om det kanske inte gick så vilt till så var programmet en riktigt trevlig upplevelse. Skrattade lite åt ”ja, han har ju höga ambitioner i allafall”.

  Farbrorn får höra av sig så kanske man kan köra en liten N+-session någon gång framöver.

 2. He he, ”den vilda debatten” låter bättre än ”den nästintill obefintliga debatten” som det i själva verket var. Det lockade ju dig till att lyssna. Inte sant?

  En N+-session vore trevligt. 🙂

 3. ”Skrattade lite åt “ja, han har ju höga ambitioner i allafall”.”

  Ey, du har ju blivit känd lite som spelskriveriets Janne Josefsson. Är väl kul att ha en nisch? 😉

  ”En N+-session vore trevligt.”

  N+ var ju helt awesome i co-op.

 4. Farbror: Haha ja, sensationsrubriksättning funkar ju alltid. Nästa avsnitt blir det nakenchock i nyhetsdelen, right?

  Sebastian: Jaja, absolut – det lät bara lite som att jag bara hade ambitioner och inget annat 🙂

  Jag har ett rätt så opoppat körsbär här när det kommer till N+-coop (bara lirat med okända, stumma människor) så det vore grymt att få en liten stund med spelradion-gänget 🙂

 5. ”Jag har ett rätt så opoppat körsbär här när det kommer till N+-coop (bara lirat med okända, stumma människor) så det vore grymt att få en liten stund med spelradion-gänget”

  Lägg bara till ”Farbror Atlas” bland dina Live-vänner så kör vi. Vi är bara tre just nu (Jag, Sebbe och Gwellmyn) så det finns en plats ledig. 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s