Spelönskedrömmar 2008

– Capcom utannonserar ett nytt Mega Man till XBLA i störtskön tvådimensionell HD-grafik. Ett helt nytt spel fast med gammalt oldschoolupplägg. Spelet innehåller baneditor, Co-op multiplayer och dessutom introduceras robotkatten Flex.

– Arbetet med uppföljaren till Outcast återupptas. Denna gång med Xbox 360 som plattform.

– Nintendo avslöjar att Metroid Dread finns på riktigt och att utvecklingen pågått sedan ryktet om spelets existens började spridas för ett par år sedan. Formatet blir DS och handlingen tar vid där Metroid Fusion slutade. Grafikstilen påminner om den vi såg i New Super Mario Bros. En mix av polygoner och snygg 2D. En kontroversiell sexscen med Samus involverad upprör en hel spelvärld.

Gears of War 2 utannonseras och beräknas chockerande nog släppas redan till hösten samma år.

– Ubisoft premiärvisar den första trailern från Beyond Good & Evil 2. Spelet ser mer imponerande ut än någonting annat och det påminner grafikmässigt om ett mer fantasifullt Assassins Creed. Den största WTF?!-händelsen i trailern är när Jade förklaras död och en ny karaktär introduceras som uppföljarens huvudperson.

– Microsoft byter ut alla RLOD-drabbade maskiner mot helt nya, kraftigt förbättrade och nästintill omöjliga att ha sönder.

– Det nya Zelda visas upp på Wii. Det visar sig vara fantastiskt innovativt men samtidigt med den klassiska grundstommen intakt. På ett liknande sätt som i Super Mario Galaxy med andra ord. Link har dessutom hunnit bli en bit över trettio och har skaffat sig fräsiga polisonger och bockaskägg.

Jak 4 avslöjas och jag blir tvungen att köpa en PS3 då spelet är exklusivt.

Annonser

5 reaktioner på ”Spelönskedrömmar 2008

  1. Vad vill du se med Samus? Ridley? Metroid?
    Finns gott om fanart redan som beskriver förfarandet :p

    Annars ser det riktigt bra ut, drömmässigt alltså 🙂

  2. manga: Ha ha, nä. Jag var väl inte direkt allvarlig där men det vore ju en oväntad och kul grej åtminstone. Metroid Dread är nog det jag hoppas allra mest på annars. Även om det ser väldigt mörkt ut.

  3. Många smaskiga drömmar. Helst skulle jag vilja se en uppföljare till Beyond Good And Evil. Helt underbart spel som verkligen borde ha sålt bättre. Fast samtidigt kanske det magiska med spelet skulle försvinna om det kom en uppföljare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s