Trädgårdsskötsel, fotboll och utebliven fotboll

Två spel anlände häromdan. Ett av dem var ett spel jag länge funderat på att skaffa – Viva Pinata. Glad i hågen slet jag upp plasten och tänkte omedelbums sätta mig ner för att spela. Men eftersom min sambo blev smått förtrollad av det tilltalande omslaget och la dessutom snabbare än kvickt beslag på spelet, så blev jag istället sittande bredvid en lycklig och fnittrande flickvän, som planterade frön, plattade till mark och hade det allmänt mysigt. Men den som verkade vara mest förtjust över det hela var min nio månader gamla son som satt som klistrad framför tv´n utan att släppa spelet med blicken.

Det andra spelet – Pro Evolution Soccer 2008, återkommer jag till när jag hunnit spela lite mer men det är helt klart bättre än föregångaren av mina tidiga första intryck att döma.

Sedan var det ju äntligen dags för ett annat fotbollspel att göra entre igår också. Nämligen Sensible World of Soccer på XBLA. Men efter alla förseningar och krångel så verkar det som det är ett spel som absolut inte är menat att det ska släppas. Efter att det funnits för hemladdning i en dryg timme började det poppa upp rapporter om att det inte gick att spela spelet över Live och det plockades snabbt bort igen. När det dyker upp igen är osäkert men jag hoppas att jag får sparka känslig boll redan idag. 

Det verkar som det vilar en förbannelse över det här spelet. När var det tänkt att släppas från början? I våras? Sedan skulle det ju släppas i Augusti vill jag minnas och blev därefter framflyttat till november för ytterliggare “finputsning”. Och nu när det äntligen släpps (en månad för sent såklart) så går det så här. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s