Truth-Lasers och en idé jag har

Är det någon som kommer ihåg den pdf-baserade nättidningen – Truth-Lasers? I vilket fall så var det en nedladdningsbar tidning fullsmockad med krönikor skrivna av både kända och okända människor för oss spelintresserade. Tanken som jag förstod den var att hela projektet skulle expandera med blogg, forum och givetvis fler nummer av tidningen så småningom. Nu blev det inte riktigt så. Iofs så skrevs det relativt flitigt i bloggen till en början men efter ett tag så tvärstannade hela projektet. Bloggen dog och nummer zero av tidningen verkar bli det första och sista i ordningen.

Själv gillade jag upplägget sjukt mycket och saknar fler liknande, och i så fall bestående projekt, i spelsverige. The Escapist är ett bra exempel på ett sådant upplägg men för oss som gärna läser svenska texter är utbudet verkligen öken. Visst, finns det flera trevliga bloggar att läsa på nätet men jag gillar känslan av att kunna hålla och bläddra i en publikation.

Men så fick jag nyligen en finurlig liten idé – Att veckovis försöka samla alla de bästa spelrelaterade blogginläggen man kommer över i en pdf-baserad nätblaska. Självklart designar man den lite stiligt med bilder och annat finlir.

Låter det inte som en bra idé? Åtminstone tycker jag det och om jag får tid och lust så kommer jag ta tag i det så fort jag kontaktat ett par duktiga bloggare, eller också rinner det hela ut i sanden som vanligt när det gäller många av mina små projekt. 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s