Radio Speltorsk – Avsnitt 9

Avsnitt nio av Radio Speltorsk ruckar återigen på alla regler i och med den fullständiga bristen på en temasektion samt dessutom avsaknaden av Spelkrysset som tagit en veckas semester. Svammelfaktorn sjunker i alla fall därmed marginellt, till allas stora glädje. I övrigt är det mycket som är sig likt, men förstås mycket bättre än någonsin.

Den ständigt lika framsynta nyhetspanelen spår flippar eller floppar om heta ämnen, som av förklarliga skäl centrerar mycket kring Capcom. Och förstås Fredriks ständiga vision om en EA-konsol. Spelvintern slår till på allvar, för efter att ha hånat veckans releaser i samtliga föregående avsnitt är det angenäma problemet nu snarare att avgöra vilken av de två veckor som tas upp som är mest jävla awesome.

Ett annat pågående tema är redaktionens okritiska kärlek till Portal, som faktiskt letat sig in i samtliga medverkandes spelvecka. Övriga delar av Apelsinlådan får sig också en svängom, och Half-lifes förträfflighet ifrågasätts av den ständigt kontroversielle Sebastian. I övrigt dissekeras så vilt skilda titlar som Overlord, Super Metroid och Halo 3, som Andreas slutligen lyckats lägga vantarna på.

Pusselpysselpusselspel, automagik och sedvanlig bitterhet präglar Radio Speltorsk 9!

Lyssna här

Ge feedback här (bli medlem om du inte redan är det)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s