Tebax!

Blogguppehållet blev lite längre än väntat men nu är jag tillbaks för att svamla lite spelrelaterat nonsens igen. Ett tag hade jag faktiskt ingen lust att ens återvända till bloggandet men kom på bättre tankar i dag när jag slog mig ner framför datalådan. Jag har ju inget liv liksom?! Lika bra att skriva några rader här emellanåt då.

Nåväl, vad har hänt under tiden jag varit borta. Jo, för ett par dagar sedan tog jag mig i kragen och inhandlade äntligen en DS Lite till att börja med. En löjligt läcker liten maskin. Jag kan inte ens gå förbi den utan att plocka upp den och smeka lite på den skimrande plastbiten. Den är ju så fin min vita Lite. 🙂

Jag har också lyckats utse årets överlägset bästa spel hitills, Rhythm Tengoku. Wario Ware möter musik är väl en beskrivning som lämpar sig väl. Ett fenomenalt ihopkok som dessutom släpps till GBA!? Jag fattar ingenting?! Kan i vilket fall konstatera att det är det spelet som utan tvekan har spelats mest för min egen del under de senaste veckorna. Importera, stjäl det, gör vad du vill men se till att skaffa det! Det är svinkul!

Jag har också fått ett återfall och börjat att lira God of War igen. Fan, det är ju riktigt bra, varför slutade jag att spela det en gång i tiden? Hamnat i en labyrint just nu och hittar inte ut men det ska väl snart vara klarat förhoppningsvis trots att mitt lokalsinne i både spel och det verkliga livet suger stenhårt.

Vidare har jag lirat en del DS som vanligt. Spel som, Mario Basketball 3 on 3, Mega Man ZX och Star Fox Command har spelats. Alla tre är riktigt trevliga bekantskaper faktiskt. Kontrollsystemen i MB 3 on 3 och Star Fox är riktigt kul när man börjar bemästra dem någorlunda.

Tja, det var väl det som hänt i spelväg under sommaren för min del. Fler och mer nutida rapporter kommer lämnas snarast!

Annonser

3 reaktioner på ”Tebax!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s