Spel2.se läggs ner

Denna text är allt som numera pryder sidan:

"Spel2.se var världens bästa spelsajt. När vi på konceptnivå planerade projektet för ett år sedan var idéerna och skribenterna av den kaliber som verkligen hade kunnat förändra branschen. Vi hade den perfekta spelsajten i våra hjärnor.

Någonstans på vägen glömde vi bort en detalj. Tid.

Vi har inte längre tid. Vi ska bli pappor."

Trist men sant. I mina ögon var Spel2.se en av de bästa spelsidorna som existerade på nätet. Så det är minst sagt jävligt tråkigt att den nu försvinner. Vila i frid Spel2.se.

Annonser

6 reaktioner på ”Spel2.se läggs ner

  1. Var aldrig något stort fan av Spel2, mest eftersom designen på sidan var helusel. Ändå är det lite sorgligt att en svensk spelsida går i graven.

    R.I.P Spel2.

  2. Jo, designen var knappast nåt att hurra för men vissa av de texter som publicerades var underbara små verk som få spelsidor kan mäta sig med. Dessutom hade flera av skribenterna en skön avslappnad stil som blir mer och mer ovanlig i den numera alltför allvarliga och överpretantiösa speljournalistik som bedrivs i både tdningar och på nätet. I alla fall jag kommer sakna sidan mycket då det var en av dem jag besökte allra mest.

  3. Sånt här är kul att läsa. Bevis på att man iaf gjorde nått rätt. 🙂 Ska se till att behålla den ödmjuka stilen (om du inte inte hatade mig, och om du ens vet vem jag är. :))

  4. Henrik V: Jag vet allt vem du är och nej jag hatade dig inte snarare tvärtom. Eller det var väl att ta i förresten men i vilket fall skrev du väldigt bra på Spel2.se. 🙂

    Länkar till din blogg härifrån om det går bra. Spanade igenom den lite snabbt och verkar vara riktigt trevlig läsning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s