Nördig Bloggfakta

Så efter sådär 20 dagars existens är det på tiden att jag avslöjar lite siffror från bloggen. Det har knappast varit direkt övertrafikerat här sedan jag startade WordPress-versionen av Farbror Atlas men några ihärdiga besökare har i alla fall tittat in med jämna mellanrum.

Sammanlagda besök: 397

Snitt besök/dag: 18,904761

Rekord besök/dag: 74 (26/4)

Bottennapp besök/dag: 0 (16/4)

Postade inlägg: 18

Kommentarer: 21

Som sagt. Inga rekord i bloggsammanhang men det var liksom inte min mening heller. Farbror Atlas existerar endast för ett syfte – att ge mig själv chansen att få skriva av mig om de saker som ligger nära hjärtat, dvs tv-spel först och främst då. Ett stort tack till alla som lägger in en kommentar då och då på sidan. Det är skitkul att få lite feedback på det som skrivs – god som dålig. Fortsätt med det! Och ni andra som inte kommenterar – börja med det! 😀

Annonser

2 reaktioner på ”Nördig Bloggfakta

  1. Tjenare atlas!

    Det här ser mycket bra och lovande ut.. vet inte riktigt var det här hamnar någonstans men ville bara kika in. du skriver jävligt bra. Har nu bara zelda 1 och 2 kvar i serien vad jag vet.. hoppas jag hinner färdigt innan det nya kommer. keep up the good work!!

    charlie

  2. Din lilla Link-lover där. 🙂

    Du får komma över någon dag och lira lite Four Swords till kuben också. Antar att du missat det. Ett par pilsner och Four Swords som sällskap borde vara en suverän kombination.

    Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s