Mer Castlevania på DS

Castlevania: Portrait Of Ruin är titeln på nästa spel i serien om pisksnärtande och vampyrer. Ett släppdatum är redan utsatt till 15/11-06 så det är bara att börja längta och hoppas på ett fenomenalt äventyr när det gör entré i spelbutikerna i slutet på året. Utannonseringen skedde i samband med att Konami presenterade några nya titlar på ingång för sina återförsäljare och givetvis kunde de inte hålla käft utan spred nyheten vidare till nätet snabbare än kvickt. Om det nu ens var en hemlighet.

Jag vet inte vad jag tycker om att de bärbara Castlevania-spelen produceras på löpande band nu för tiden. På Gameboy Advance så spottade Konami ur sig titlar med mindre än ett års mellanrum och nu verkar samma sak hända på DS. I ärlighetens namn har egentligen inte mycket hänt sedan Circle of the Moon introducerades till det senaste spelet Dawn of Sorrow förutom snäppet vassare grafik. Ändå kan jag inte hindra mig själv från att bli bajsnödigt exalterad när ännu ett nytt Castlevania är på ingång. Jag är en "sucker" för konceptet helt enkelt och inte ens om Konami hostar upp tre spel i serien per år skulle jag nog kunna hålla mig borta från spelen i fortsättningen heller. Det är nåt visst med musiken, atmosfären och upptäckarglädjen som infinner sig så fort jag sätter foten i det mytomspunna slottet där vampyrjäkeln Dracula bor. En känsla väl värd att uppleva en gång per år faktiskt.

Länk till nyheten

*Uppdatering*

4 Color Rebellion har nu gått ut med att detta avslöjande endast ska ses som ett rykte och inget mer än så länge. Risken att det är en fake det rör sig om är nämligen stor så hoppas inte för mycket…

Annonser

4 reaktioner på ”Mer Castlevania på DS

  1. Fast skillnaden mellan Circle of Moon emot Aria of Sorrow är ju som natt och dag. AoS hoppar man mer logiskt (CoM hoppar man ganska högt om jag minns det rätt), tempot är mer intensivt och det är ett bättre spel. Det blir ju skillnader och är man en sucker för konceptet (vi båda är) så blir det många spel och många fantastiska timmar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s